OPDACIA – et dominikansk nettsted for Norden

Velkommen til vårt nettsted opdacia.org!

Her vil du finne en preken eller en refleksjon over kommende helligdags prekentekst, informasjon om de mange dominikanske hus og legfraterniteter i Norden, et nett-bibliotek og tips om det som skjer i den dominikanske verden. Under OP i Norden finner du mer informasjon om oss.

Nettstedet er et fellessprosjekt for den dominikanske familie i Norden, representert ved redaksjonen i Oslo: bror Haavar Simon Nilsen i St. Dominikus kloster, sr Anne Bente Hadland på Sta Katarinahjemmet og Åse Sofie Skjerdal, legdominikanerfraterniteten St. Dominikus.

Du kan kontakte oss per epost på opdacia@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.