Fr. Gerard 75 år

2. februar fyller fr Gerard-Marie Ketterer 75 år. Gerard avla sine første løfter i 1961, og kom til Norge 13. januar 1973. Dermed har han også vært 40 år i St Dominikus kloster i Oslo. Hans trofasthet til klosteret og hans arbeidsvilje har vært bærende for kommunitetslivet. Vi ønsker at flere kan bli kjent med vår kjære medbror, og vi vil derfor varmt anbefale alle å se denne lille filmen om Gerard, som dere finner i lenken her under. Brødrene i Oslo takker også Thomas Winje Øijord som har laget denne meditasjonen av en film. Gerard takket selv Øijord og skrev til ham: “Han så på meg som Gud ser på oss”…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.