Bønn for Europa på festdagen for Katarina av Siena

Katarina av Siena er en av Europas vernehelgener. Hun søkte å bringe et budskap om fred til sin samtid, både innen Kirken og i samfunnet omkring seg. Hennes ord har  fremdeles appell, flere hundre år senere. 

I forbindelse med festdagen for Katarina av Siena den 29.april 2019 oppfordres den dominikanske familie til å be spesielt for Europa. Vi vil be for rettferdighet og fred i en tid med store utfordringer og raske endringer.

Se artikkelen Bønn for Europa på nettsiden til Lunden kloster for mer informasjon og lenker til tekster, bønner og det vakre bildet som er laget spesielt for dette initiativet av søster Dana på Sta Katarinahjemmet.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.