“Northern love stories”

Dette er en vakker film om kjærlighet – til en partner, til et nyfødt barn, til medmennesker og til dyr. Den starter og slutter med den katolske messen. Opptakene er gjort blant annet i St. Dominikus kirke og i Mariahuset i Oslo, der pater Joseph Mulvin OP feirer messen og blir intervjuet. Filmen har engelske undertekster. Den er laget av Vidar Lien Amundsen.

Filmen ble lagt ut her på opdacia-siden den 27.oktober. Dessverre måtte vi ta den ut igjen fordi den fremdeles er passord-beskyttet. Men så snart den blir fritt tilgjengelig, vil den finnes her. Så vær tålmodige, – og gled dere!

Hilsen opdacia-redaksjonen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.